En fuktighetsbombe til huden

NÅR HUDEN TRENGER LITT EKSTRA PLEIE ETTER SOMMEREN

Huden min trenger gjerne litt ekstra fuktighet og pleie etter å ha vært i solen og etter å ha gått med bare ben og fått saltvann på seg. Min favoritt er mitt nye bodybutter fra Skin Camilla Pihl, som fukter ekstra mye med mykgjørende jojoba olje og shea butter. Også lukter den så godt! Har du brukt den rosa «Moisture Boost serien» min så kommer du til å kjenne igjen den den friske duften. Vet at mange har ønsket seg en bodybutter på krukke uten shimmer så da utviklet vi denne.

Konsistensen er litt gele aktig og produktet smelter inn i huden og gir huden din fukt! Fukt! Fukt!

Og du? Frem til 3 august får du 25% rabatt på bodybutter og ALT fra Camilla Pihl Cosmetics på vita.no. Tilbudet gjelder i butikk og på nett!