RAW lakriskuler med bringebær

IT’S THE PERFECT MATCH

Du husker kanskje de digge raw lakriskulene vi laget før jul? Vel, nå har vi laget en ny sommerlig variant av disse – med en frisk vri. Lakris og bringebær er en fantastisk digg kombinasjon.

Lag lakriskulene etter oppskriften du finner her, men tilsett gjerne en ekstra daddel eller to. Du vil nemlig ha kulene litt ekstra seige, slik at de tørkede bringebærene fester seg godt! Når lakriskulene er ferdige, så heller du bare litt tørket bringebær på en tallerken og ruller kulene i bærene.

Vet du ikke hvor du kan finne tørket bringebær? Vi kjøpte en variant fra Mill&Mortar på en større matvareforretning, men vi har også sett det på helsekost, interiørbutikker som fører matvarer og butikker som har godt utvalg av utstyr og pynt til baking.

Den perfekte snacken til helgen kanskje?