Sunkissed Glow

-inneholder reklame for egne produkter-

MINE FAVORITTER FOR EN SUNKISSED GLOW I ANSIKTET 

I skrivende stund et jeg så heldig å nyte solen i Filippinene og slikker solstråler når jeg er så heldig at solen vil komme – noe jeg aldri soler derimot er fjeset mitt. Det pakkes inn i solhatt og smøres inn med solfaktor, men jeg vil jo gjerne ha en solkysset look!

Her er mine 2 favoritter for å oppnå nettopp det! Jeg elsker å ha litt farge i ansiktet på ferie, da føler jeg meg alltid fresh, også liker jeg å gå sminkefri på ferie og da hjelper det på med en fresh glød. Tan-Luxe Sleep Oil gjør meg solkysset i løpet av natten! 6-10 dråper blandes med nattkremen og jeg våkner opp med en fin gyllen glød i ansiktet. Og det beste av alt – Den lukter godt!

Og apropos glow! Jeg er helt OBSESSED med min Sunset Glow Mist fra Skin Camilla Pihl!!!! Ikke bare er den tullete fin å se på, et par pump over ansiktet og huden får et slør av nydelig glød. Og vi snakker ikke glitter, men glød. Misten inneholder lysreflekterende ingredienser som gir huden en unik glød gjør at huden ser fuktig og gjennomfuktet ut. That’s it! 2 fine favoritter for en fin sommerlook!