Staycation

RELAX & RELOAD I EGEN BY

Å tilbringe sommeren i egen by er ganske så fint! I juli blir gatene i Oslo tommere og byen går inn i en rolig, bedagelig modus. Kom deg ut og oppdag nye steder, besøk de plassene du lengte har gått og tenkt på. Ta deg en runde på gallerier, møt venner i parken, ta inn på et fresht hotell for en natt.

Oppdag noen nye kafeer og restauranter, har du sett alle våre Oslo favoritter? Du finner de her. Der finner du også den fine plassen på bildet over.

Stikk innom den lokale grønnsakshandleren og kjøpe masse deilige, friske ingredienser. Fyll kjøleskapet med digg – og be venner over på middag. Pakk med dere lunsj og sykle ut til en strand eller ta en piknik i parken.

Kjøp deg sommerlige, fine buketter og gjør det ekstra hyggelig hjemme!

Sykle ut på Bygdøy og ta et kveldsbad. Ta en liten stopp og hils på de fine firbeinte langs veien.

Nyt at du har byen litt for deg selv i juli!