Summer Chia Fresca

JORDBÆR + VANNMELON + CHIA

Har du testet ut den meksikanske drikken chia fresca? En digg miks av smaksatt vann og chiafrø. Veldig leskende, og stappfullt av omega 3, magnesium, sink, jern og en rekke andre næringsstoffer fra chiafrøene. Her har vi laget en skikkelig sommerlig variant med jordbær og vannmelon.

Alt du trenger er frosne jordbær (du kan også bruke ferske, men frosne gjør drikken ekstra kald og god!), vannmelon og chiafrø. Putt en håndfull frosne jordbær i en blender, deretter fyller du på med en god slump vannmelon. Blend til det har blitt en jevn masse, tilsett litt vann hvis det trengs. Deretter tilsetter du litt chiafrø. Husk at chiafrøene vil svelle opp og suge til seg masse væske, ta derfor ikke i for mye chiafrø med en gang – men litt og litt.

Chia Fresca er veldig godt på skikkelig varme dager, men funker også supert som en frokost med litt nøtter og frø på toppen!