Fargerikt og skikkelig fint

EN SÅNN BUTIKK DU BLIR GLAD AV

En regntung dag under et busskur ventende på bussen i Stockholm kom jeg over denne butikken. Det var egentlig noen strå og blomster utenfor som først fanget oppmerksomheten min, men jeg innså fort at dette var en butikk jeg måtte gå innom. Tambur Store heter butikken, som både er fargerik og skikkelig hjemmekoselig. En sånn butikk du blir glad av og som er fylt opp med spennende gjenstander uansett hvor øyet ditt ser.

Elsket disse putene. Har egentlig et ellers så monokromt utrykk hjemme, men disse kunne jeg godt tatt med meg hjem i sofaen nå som høsten snart kommer med innekos.

Butikken har også et godt utvalg av postere og jeg har lenge drømt om å fylle en vegg på kjøkkenet med masse forskjellige bilder og postere – kjente jeg ble ekstra inspirert til å begynne nå!

Tambur Store ble en helt ny favoritt for meg og jeg er skikkelig glad for at jeg hadde hodet opp fra telefonen så jeg ikke gikk klipp av denne butikken! Absolutt verdt et besøk dersom du er i Stockholm. Du finner butikken på Folkungagatan 85.