Havredrikk i frokostbollen

FORFRISKENDE, LETT OG FYLDIG HAVREDRIKK TIL FROKOST

Det trenger ikke være vanskelig å få nye grønne vaner inn i matveien. Det handler ikke om å kutte ut alt du er vant til, men å gjøre små endringer som å bytte ut noen av matvarene du har i kjøleskapet. En ting som er enkelt å begynne med er havredrikk.
Men hva er havredrikk og hvordan bruke det? Det er ganske enkelt: alt du vanligvis bruker melk til, kan havredrikk også brukes til. Jeg liker å bruke min på frokostblandingen på morgenkvisten.

Jeg liker å kalle det frokostbowls. Jeg tar frokostblanding og tilsetter litt ekstra nøtter og frø, friske bær, en dæsj mandelsmør og iskald havredrikk!

Gryr Havredrikk smaker forfriskende godt, er glutenfri og tilsatt jod, kalsium, vitamin D, B2 og B12. Den kommer i to varianter.

Gryr Havredrikk Naturell med en frisk og mild smak av havre har tilnærmet samme bruksområde som lettmelk. Perfekt til for eksempel frokostblanding og bakverk, eller nytes som den er.
Gryr Havredrikk Fyldig Naturell er en rund og smakfull plantedrikk med tilnærmet bruksområde som helmelk. Den er dermed perfekt til å steame til kaffen og super til matlaging og bakverk.

Ønsker du mer inspirasjon? Se flere oppskrifter og bruksområder på gryr.no.

Du får kjøpt Gryr Havredrikk hos utvalgte Rema 1000 og kolonial.no