Sommer & skjerf i håret

BESKYTT HÅRET MED FINE SILKESKJERF

Hver sommer fra jeg frem alle stråhattene og silkeskjerfene, de er alltid med på ferie og når jeg skal på stranda her hjemme. Akkurat nå går det mest i silkeskjerf som knyttes rundt hodet. Sol og bading i saltvann sliter på håret, mens et silketørkle eller en hatt gir litt beskyttelse mot solstrålene.

Noen ganger, når jeg er på stranda – så tar jeg litt hårmaske i håret, setter håret opp i en topp og binder et silketørkle rundt hodet. Så lar jeg masken sitte i håret til jeg kommer hjem og tar meg en dusj. Det setter sommerhåret skikkelig pris på!

Hver sommer ender jeg som regel opp med noen nye tørkler, og dette ble med hjem fra H&M nå nylig. Et hot tips er også å sjekke vintagebutikker, gjerne når du er ute på reise – der er det ofte nydelige silkeskjerf og -tørkler å finne!