What’s for dinner?

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

PRØV NOEN NYE OPPSKRIFTER I SOMMER!

De fleste av oss har litt mer tid og litt mer pusterom i juli når ferien kicker inn. Bruk tiden til å prøve noen nye deilige oppskrifter som du vanligvis ikke får tid til i hverdagen. Og benytt deg av at digge grønnsaker og bær begynner å komme i sesong.

Vi kommer som vanlig til å dele våre favorittoppskrifter i juli,  også kan du jo og sjekke ut NOURISH arkivet vårt som bugner av de deiligste retter når du spør deg selv det mest vanlige spørsmålet. Hva skal vi ha til middag i dag?

Forresten den bølgetangen jeg bruker i ny og ne og som så mange har spurt om. Den heter Cera Deepwaver og gir de fineste sommerbølger! Kjolen er fra CAMILLA PIHL  (og på 40% avsalg akkurat nå) og genseren en gammel favoritt fra Arnie Says