Våre Oslo Favoritter

EN STOR GRØNN OASE MIDT I OSLO

Midt nede i Oslogryta åpner det seg en stor grønn oase av en bakgård. Man blir nesten litt overrasket over å finne dette frodige byrommet noen få skritt unna Storgata. Den 4000 kvadratmeter store bakgården er fylt opp med masse hyggelige sitteplasser, solstoler, hengekøyer, food trucks, et eget veksthus og en egne baner der man kan spille petanque og boule. Velkommen til Prindsen Hage!

Det føles litt som vi har kommet til en annen by, til slike steder vi er vant til å besøke i Berlin eller København. Men så er det altså midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt Storgata 36.

Tenk å slenge seg ned her i solstolene med en god bok!

Det er masse hyggelige spill og aktiviteter man kan finne på – perfekt om man er en vennegjeng eller har tatt en tur hit med familie.

Vi elsker det lille veksthuset som står midt i bakgården! Her dyrkes det masse grønnsaker og urter. Og det gjør det også rundt omkring i hele bakgården – overalt finner du masse blomster, bærbusker og grønnsaksplanter om hverandre. Så hyggelig!

Det finnes også flere food trucks og serveringssteder i bakgården, så her kan man lett tilbringe en hel sommerdag. Prindsen Hage finner du lettest ved å gå inn porten i Storgata 36, deretter går du til høyre og da ser du denne fine Oslo favoritten så snart du runder hjørnet!