Sommerlunsj på kontoret

3 DEILIGE SOMMERRETTER MED GRYR HAVREDRIKK

Vi innrømmer det glatt, vi er ganske glade i å kose oss her på kontoret. Og på denne tiden av året er det så utrolig mye deilig man kan lage av friske bær, grønnsaker og urter. Ikke trenger det å ta lang tid heller. På en liten halvtime har vi slengt sammen tre skikkelig digge sommerretter (okay da, vi har jukset litt med chiapuddingen, for den har stått over natten i kjøleskap – men den tok ikke mange minuttene å mikse sammen den heller).

Alle tre rettene har vi laget i samarbeid med Gryr – et supert valg for deg som ønsker å spise mer plantebasert! Gryr havredrikk kommer i to varianter: naturell og fyldig naturell.

Begge to er deilige og forfriskende. Gryr havredrikk er super å bruke til alt, over granola, i kaffen, i smoothie, til bakst og i supper og til matlaging.

Alt du trenger er en blender eller stavmikser, og ingrediensene – så er alle tre rettene laget på 1-2-3!

En luksusvariant av en smoothie! Med masse skogsbær, kakao og peanøttsmør blir den fyldig og frisk på samme tid. Du kan også helle smoothien over masse friske bær i en bolle, toppe med revet sjokolade og peanøttsmør og lage en skikkelig deilig sommerdessert!

Vår deilige chiapudding med mango og bringebær! Fungerer like godt som frokost som dessert – så god er den!

Og gazpachoen med erter og mynte, den er nydelig på varme dager. Topp den gjerne med ristede pinjekjerner, eller server med litt godt brød.

Ha en fin tirsdag!

Du får kjøpt Gryr Havredrikk hos utvalgte Rema 1000 og kolonial.no