En sommerfavoritt

SOMMER, MUSIKK OG MAISKOLBER MED CHILIMAJONES

Solen skinner gjennom skylaget i dag og jeg får vann i munnen av dagens lunsj. Maiskolber med hjemmelaget chilimajones – det er så tullete godt det! Har du en lokal grønnsakshandel i nærheten anbefaler jeg deg å kjøpe de helt ferske maiskolbene, det er noe ekstra fresht med de.

Du trenger:
Maiskolber
En halv tube majones
2-3 ss gresk yoghurt
Chiliflak
1 chili
En liten bit ingefær
Sweet chili saus
Salt
Pepper
Smør
Koriander
Lime

Smelt smør og putt oppi chiliflak og salt, denne blandingen skal du bruke til å pensle godt over maiskolbene før og under grilling. Maisen griller du til den har blitt gyllen og fin i fargen. Mens maisen ligger på grillen lager du en chilimajones (som vanlig er denne laget litt på slump, så smak deg til). Bland sammen majones, gresk yoghurt, en finhakket chili og saften av en halv lime. Smak til med sweet chili saus, revet ingefær, salt og pepper. Ha gjerne i noen blader med koriander for ekstra god smak. Og riv opp masse deilig parmesan til å strø over!

Dette blir en skikkelig feriefavoritt!