T-skjorter til å ha under kjoler

DE ALLER BESTE T-SKJORTENE TIL Å HA UNDER SPAGHETTISTROPPER OG KJOLER

Jeg liker å bruke hvite t-skjorter under spaghettistropper og kjoler. Men da funker det ikke med hvilke som helst t-skjorte, da den må sitte helt inntil og ikke være for lang slik at kanten nederst synes. Jeg tipset om noen favoritter på instastory her om dagen, men deler det her og.

Jeg fant mine perfekte»under klær med stropper t-skjorte» på Brandy Melville. En butikk jeg må innrømme jeg aldri har gått inn i da nesten alt de har der inne er magetopper, noe jeg ikke liker! Men så ble jeg tipset av Titte i redaksjonen om at de var perfekte under kjoler, nettopp fordi de er magetopper. Og det er jo helt genialt, for da slipper man den lille bretten man vanligvis får når man har en t-skjorte under.

Dagens lille tips! Jumpsuit fra Zara, t-shirt fra Brandy Melville, bøttehatt fra Weekday, stor veske fra Cala & Jade og stråveske fra Valentino.