Relax with macrame

DIY MAKRAMEBLAD – SÅ FINE 

Du har kanskje sett at de har dukket opp på Instagram, Pinterest og forskjellige  andre steder. Makrame er tilbake, og akkurat nå er det disse bladene som er å se overalt. Har du noe garn, hamp eller annen tråd liggende kan du jo teste ut å lage det selv! Det er skikkelig perfekt ferie-syssel!

Faktisk veldig beroligende og deilig å lage disse. Sett på favorittmusikken og nyt at tankene og energien din kun skal være her og nå og fokusere på å lage dette bladet. Heng bladet opp på veggen, bruk de som brikker på bordet eller lag mindre nøkkelringer og gi de bort som venninnegaver. Bare fantasien som setter grenser! Vi har laget en film som viser deg hvordan du lager som vi deler i morgen.

Bladet mitt ble kanskje ikke helt perfekt, men det synes jeg er litt av sjarmen, og dessuten øvelse gjør mester så de blir jo bare finere og finere!