Yummy Coffee ice cubes

…FOR YOUR ICED COFFEE

Nå som sommeren virkelig har begynt å titte frem er det skikkelig godt med en leskende iskaffe i hånden. Jeg har lagd isbiter av kaffe, sånn at jeg beholder den gode kaffesmaken når isen smelter. Ganske så genialt for deg som ikke ønsker å «vanne ut» iskaffen din. Syntes også de gyldne isbitene ser ekstra fine ut i glasset.

Hvordan du lager disse isbitene? Lag kaffe på den helt vanlige måten, avkjøl og hell i isformer. Frys gjerne over natten, slik at de blir helt gjennomfrosne. Ønsker du kaffen din litt søt kan du fint blande inn søtning mens kaffen fortsatt er varm. Jeg brukte kokossukker og selv syntes jeg det gir en veldig god smak til kaffen.

Du har kanskje fått med deg oppskriften på denne veganske iskaffen? Den er veldig god og disse isbitene passer perfekt til den.