7 fine ting å gjøre i juli

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

DEN EKTE SOMMER MÅNEDEN

Tipper jeg ikke er den eneste som har lengtet etter denne måneden. Den ekte sommermåneden hvor livet automatisk går litt sakte. Her er 7 fine ting du kan fylle juli med!

1. Bade så ofte og så mye som mulig! Å være ute i natur og bade i vann er ren terapi for slitne, stressa sjeler. Og I Oslo er vi så heldig å ha fantastiske badesteder ett steinkast unna sentrum. Sleng deg på sykkelen og ta ett morgenbad før jobb!

2. Juli for meg er den store bokmåneden. Les alle bøkene du har hatt liggende på nattbordet i løpet av året eller last ned lydbøker til mobilen din.

3. Spis frokosten ute når været tillater det. For frokost smaker så mye bedre under åpen himmel.

4.  Begynne med meditasjon! Det er ikke vanskelig og det trenger ikke å ta mer enn 5 minutter. Det finnes masse braapp’er med guidede meditasjoner som er fantastiske. Kanskje du lager deg en god vane du kan ta med deg inn i hverdagen etter ferien og?

5.  Gi deg selv litt ekstra tid og bruk ferien til å slappe av og hente deg inn. Lag minst mulig planer og gi deg selv tid til å ta en velfortjent pause i ferien. Her får du noen apper som hjelper deg å sove ekstra godt!

6. Sett av en dag i uken hvor du lager deg hjemmespa. Tenn lys, sett på deilig musikk og gi kroppen litt ekstra oppmerksomhet. Ta ansiktsmaske, lakk neglene og skrubb kroppen!

7. Last ned en ny podcast. Her noen av våre favoritter.

 

Badedrakt fra CAMILLA PIHL og hatt fra Zara