Time to wind down

ET MINI-KVELDSRITUALE FOR BUSY BEES

Nå nærmer det seg ferietid for mange, og det kan også være en fin tid for å lage seg noen nye gode rutiner. I ferien har man plutselig bedre tid og man føler kanskje man har litt mer overskudd til å prøve noe nytt. Å avslutte kvelden på en fin måte hjelper deg med å få en god natts søvn og mer overskudd i det lange løp.

Vi har samlet fire små ting som kan være en fin start for deg som har lyst til å starte med et lite wind down rituale. Du trenger ikke gjøre alle fire hver kveld, kanskje det holder i massevis med en av de. Og etterhvert så kan du heller legge til en ting til. Test det allerede i kveld da vel!

  1. Logg av instagram og alle sosiale medier, og legg vekk telefonen. Har du forresten stilt inn mobilen din på Night Shift? Gjør det – det er en funksjon som gjør at du kan unngå det harde blå lyset på mobilen når det nærmer seg leggetid. Det er en lur ting å gjøre, både for søvnen og døgnrytmen din.
  2. Lag deg en kopp beroligende te. Denne er skikkelig god.
  3. Tenk på dagen din, hvordan har den vært – ta deg et minutt eller to med refleksjon. Sett deg godt tilrette og la tankene vandre.
  4. Finn frem en notatbok og skriv ned hva som har vært ekstra fint i dag. Hva er det du er takknemlig for i dag?