Cheers to the summer

«SOLSKINN I GLASSET» – DET ER FREDAGENS NOLO-DRINK

Den kunne nesten ikke få noe annet navn. Med sin knallgule farge og friske smak av alt som er sommerlig og godt. En herlig blanding av blant annet ananas, pasjonsfrukt, Gryr havredrikk og mynte fra hagen. Mmmmm….dette er rett og slett smaken av sommer i et glass!

Ukens NOLO-drink er laget i samarbeid med Gryr og er basert på deres havredrikk naturell. Dette er en deilig havredrikk med en rund og god smak, som passet perfekt sammen med disse friske fruktene.

Har du lyst til å lage «Solskinn i glasset»? Da trenger du følgende for å lage to glass:

– Gryr Havredrikk Naturell

– en liten ananas

– en pasjonsfrukt

– en lime

– en håndfull mynte

– og masse isbiter

Start med å lage juice av en liten ananas: skjær ananasen i store biter og kjør den gjennom en juicer sammen med en håndfull mynteblader. Fyll to fine glass med isbiter. Skjær en pasjonsfrukt i to, og skrap ut kjøttet fra hver halvdel i hvert sitt glass.

Deretter siler du ananasjuicen og halvblander juicen med Gryr Havredrikk. Tilsett en liten sprut med lime. Hell blandingen over isbitene. Smak deg til, og om du vil ha drinken litt syrligere så tilsetter du litt mer lime. Pynt med friske mynteblader!

På de varmeste sommerdagene kan det være veldig godt å bytte ut ananasjuicen med frossen ananas, og lage en frozen versjon av denne NOLO-drinken. Eller rett og slett helle blandingen i isformer og lage is – denne blandingen er nemlig så digg at den fortjener å bli brukt på flere måter! Og du, klikk deg inn på Gryr.no for flere oppskrifter og inspirasjon til hva du kan lage med Gryr havredrikk.

Du får kjøpt Gryr Havredrikk hos utvalgte Rema 1000 og kolonial.no