Sol på kontoret på en torsdag

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

TESTER PRODUKTER, PLANLEGGER RELEASER  OG DRØMMER OM FERIE

Når solen steker gjennom vinduet på kontoret og det begynner å nærme seg ferie er det ikke alltid like lett å holde konsentrasjonen kjenner jeg. Sitter og drømmer om sand mellom tærne og sovne litt i skyggen på en solseng og saltvann i håret.

Heldigvis er det ikke så lenge til jeg pakker kofferten til litt ferie og litt jobb. Men, jobb som gir meg sand mellom tærne!

Akkurat nå sitter jeg og tester formuleringer til nyheter i Camilla Pihl Cosmetics universet og gjør klar bilder og materiell til nye lanseringer. Og det første nye produktet slippes allerede på mandag. YAY! (En skikkelig favoritt og jeg kan røpe så mye at det handler om huden på kroppen!)

Jeg har meg kjole fra Gestuz og slippers fra Anine Bing.