Sjokolademarengs og friske juicer

EN LITEN KAFÉ-PERLE I BUDAPEST

Dere husker kanskje den magiske interiørbutikken vi kom over i Budapest? Vel, den hadde også en tilhørende kafé – GOAMAMA. En deilig liten kafé med avslappet stemning, verdens største sjokolademarengs og hjemmelagde kaker.

Falt pladask for det buede murtaket som gikk igjen både på kafeen og interiørbutikken – så fint!

GOAMAMA ligger i en litt rolig sidegate, Király u. 21 – i bydelen Erzsébetváros. I dette området, og nærmere Gozsdu Udvar, finnes det også masse restauranter, så det er et topp område å utforske når du begynner å bli litt sulten.

Du skal lete lenge etter større marengs!

De har også deilige ferske juicer og masse annet godt på menyen. Ta den gjerne med deg utenfor, der er det en søt liten benk du kan sette deg på og nyte litt people watching.