Leskende & digg i sola

LATE SOMMERDAGER MED ET GLASS HJEMMELAGET ISTE I HÅNDEN 

Iste er noe av det beste jeg kan drikke om sommeren. Litt fordi jeg elsker te, men mest fordi det er skikkelig leskende og digg. Den isteen du får kjøpt på butikken er ofte full av sukker, så hvorfor ikke lage supergod iste hjemme – det er jo så enkelt!

SÅNN GJØR DU:

Kok opp ca 1 liter vann og legg i 1-2 teposer av typen du liker best og la det trekke som anvist på pakken. Jeg har brukt denne. Pass på at teen ikke trekker for lenge da det fort kan bli litt besk smak. Selv foretrekker jeg lite søtning, men putter i litt honning mens vannet fortsatt er varmt. Smak deg litt til, så finner du fort den rette balansen for deg. La teen avkjøle seg på kjøkkenbenken. Når den er ferdig avkjølt så heller du den over i en karaffel med lime og sitronskriver, og selvfølgelig masse isbiter. Nyt!

Håper den faller i smak, slik at du kan nyte den gjennom hele sommeren!