Klikk hjem en ny hudpleierutine

NY SESONG, TID FOR NY HUDPLEIERUTINE

Med ny og varmere sesong kommer det også et behov for å endre litt på hudpleierutinen sin. Og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gå for. Da er det perfekt at det finnes en hudpleieklinikk online, der man enkelt kan få hjelp til de tingene man lurer på fra erfarne hudterapeuter, og enkelt bestille produktene med noen klikk – og vips så er pakken henteklar på Posten!

Skincity er en litt annerledes hudpleieside, en hudpleieklinikk online, der man enkelt kan få hjelp av erfarne hudterapeuter på chat, telefon og mail, man kan finne gode hudguider der man kan lese seg opp på det man lurer på – eller man kan ta Skincity sine egne hudtester og få et skreddersydd hudpleieprogram med forslag til produkter som passer for akkurat deg!

Du kan velge mellom flere hudpleietester, alt fra en basic hudpleietest som gir deg en fin oversikt over en grunnleggende hudpleierutine for huden din – til mer dyptgående tester der man får mer hjelp til ulike hudtilstander og fokusområder man måtte ha. Hudpleietestene er gjennomført på noen minutter, og innen tre dager får man en detaljert hudpleierutine og anbefalinger på produkter rett i mailboksen sin. Da kan man sitte i ro og mak hjemme og klikke hjem de produktene man ønsker.

Skincity har et veldig spennende merkeutvalg, også på en del merker som man ikke ser så ofte her hjemme – merker som man ofte ser anbefalt i utenlandske magasiner, hos youtubere og beauty influencere. Slik som Tata Harper, SkinCeuticals, SkinMedica og Paula’s Choice. Da jeg utførte hudpleietesten så valgte jeg å huke av boksen der man ble spurt om man helst ville ha en produktanbefaling basert på økologiske merker, og fikk anbefalt en hudpleierutine med produkter fra Tata Harper og Juice Beauty.

Og i pakken følger det alltid med en liten Kokeshi-dukke. How cute?

Så enkelt som det var en ny hudpleierutine på plass på baderomshylla! Har du lyst å freshe opp hudpleieproduktene dine før ferien? Nå får du -20% hos alle produkter hos Skincity med koden «Camilla20» frem til 17.juli, (*gjelder ikke ikke i kombinasjon med andre tilbud og rabatter).