Travel Beauty Buy

A TOUCH OF PARIS CHIC FOR YOUR HAIR

OUAI er et merke jeg første gang kom over da jeg var i Miami. Du har kanskje hørt om Jen Atkin, hårstylisten til blant annet Kardashians, Jessica Alba og en lang rekke celebrities? Og dama bak OUAI haircare. Tanken bak merket er å lage produkter for en effortless chic look, du vet den typiske looken som mange franske damer har. Og det er også bakgrunnen til navnet – OUAI, som i franske «oui».

Siden jeg først oppdaget OUAI, så har det sneket seg inn mange produkter i baderomshylla mi. Hver gang jeg er ute og reiser og kommer over merket, så blir det med noen nye produkter hjem. En favoritt er håroljen deres. En deilig tykk hårolje som trekker raskt inn i håret og etterlater det mykt, og lukter den utrolig deilig og friskt – lukten minner meg litt om liljekonvall og hvite blomster. Merket er faktisk kjent for de digge duftene sine! Hver sommer kommer de ofte med noen limited sommerprodukter, og jeg angrer meg fortsatt for at jeg ikke kjøpte dobbelt opp av fjorårets solspray som man kan kunne ha i håret på stranden og få solblekede striper.

Det er ikke så mange steder du får tak i OUAI i Europa enda, men i USA fører de merket på blant annet Sephora, Urban Outfitters og SPACE NK. Og du kan også klikke det hjem fra Net a Porter.