En liten sniktitt bak kulissene

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

EN LITEN SNIKTITT BAK KULISSENE PÅ SHOOT MED CAMILLA PIHL

Jeg får en rekke spørsmål om jeg ikke kan vise litt mer av min jobbhverdag. Saken er at jeg ofte jobber med produkter år i forveien og som jeg ikke kan vise før det er helt klart. Så når det dukker opp nyheter i mitt univers ligger det år, eller mer med hard jobb, lange kvelder, møter, prøving, testing, samples frem og tilbake bak ett ferdig produkt.

Akkurat nå jobber jeg og designteamet mitt med å ferdigstille neste års vår og sommerkolleksjon og på fredag tok vi bilder av høsten (fantastisk fine) kolleksjon til nettbutikken vår. så jeg tenkte å la dere få titte bittelitt bak kulissen fra fredagens shoot. I sort/hvitt for å ikke røpe for mye før den lanseres til høsten.

Foto: Trine Merete Olsen