A fresh summer bowl

IT’S GONNA DO YOU GOOD

Den er rosa, den er proppfull av gode næringsstoffer for kroppen og den er kjempedigg! En deilig smoothie bowl som smaker friskt av bringebær, avokado, rødbeter og banan. Så god at du kan spise den til dessert, men i dag ble den en deilig frokost – digg start på dagen og uka!

Vil du lage denne rosa herligheten? Da trenger du:

– 1 banan

– 2 never frosne bringebær

– 1 neve frossen avokado

– 2 spiseskjeer rødbetepulver (eventuelt rødbetejuice)

– cirka 1 dl kokosdrikk (typen du kjøper på kartong)

– valgfri topping, her har jeg brukt granateple, bipollen og hampfrø

Bland alle ingrediensene i en blender, men hold tilbake litt kokosdrikk slik at du kan justere konsistensen med mengden væske. Blend til du får ønsket konsistens, la den gjerne være litt tykkere enn vanlig smoothie. Hell over i en bolle og dryss over valgfri topping.

Hampfrø er alltid en toppingfavoritt hos meg, smaker nøtteaktig og digg og er rik på vitamin E, magnesium, kostfiber og omega-3. Også har jeg brukt bipollen, det setter ikke så mye smak, men ser fresht ut og er rik på vitamin C, flere typer vitamin B, og en rekke mineraler. Og granateple, det er alltid digg! Som små, deilige smaksbomber som eksploderer i munnen når man tygger på de – love!

Ønsker dere en fin start på uken!