Verdens vakreste kafé

VELKOMMEN TIL NEW YORK KAFÉ I BUDAPEST

Kaféen som blir kalt verdens vakreste. Og det skal sies, den er ganske så imponerende! Så, hvis du skal til Budapest i nærmeste fremtid, så bør du booke et bord her (og det anbefaler jeg at du gjør, for her er det alltid kø). Det er enorme lysekroner, takmalerier, søyler, stukkatur og utsmykninger og helt over the top. Men veldig, veldig flott!

Og hele tiden spilles det levende, klassisk musikk – det setter virkelig stemningen.

Jeg anbefaler å ta en litt sen lunsj her og enten bestille deres New York Afternoon Tea for Two, der du får fantastiske snitter, makroner, kaker og te. Eller Franz Joseph Coffee for Two, der du også får med den klassiske ungarske gulasjen.

New York Kafé ligger i Erzsébet krt. 9-11. sentralt i byen. Og et slikt sted tiltrekker seg jo selvfølgelig en del turister, men et besøk er virkelig verdt det – helt tullete vakkert er det!