I want it all

VINTAGE OG SKATTER FRA ALLE VERDENSHJØRNER

På en rusletur rundt i nabolaget vårt i Budapest, så kom vi plutselig over en helt fantastisk fin butikk. Du vet, av den typen der man går inn døra og innser at man har lyst på absolutt alt i hele butikken. Lokalene i seg selv var veldig flotte – en rustikk miks av mur, nydelige fliser, et nydelig buet tak og så mange fine detaljer at jeg kunne brukt halve dagen der inne.

Lokalene var fylt opp med skatter fra alle verdenshjørner og mange nydelige vintagefunn. Alt fra møbler, lamper og tekstiler til smykker.

Her kan man gå på skikkelig skattejakt! Jeg tror jeg lett kunne fylt opp hele hjemmet med nydelige funn herfra!

Og når du tror du har sett alt, så er det jammen meg en avdeling til av butikken – 20 meter lenger bort i gata. Der har de en avdeling til med færre møbler og mer småinteriør. Det var der jeg fant dette fantastiske fatet.

Butikkene heter GOAHOME og ligger i Király u. 19. i nærheten av det Jødiske kvartalet i Budapest. Vel verdt et besøk hvis du er i Budapest.