Having a #JOSI moment

THE JOY OF STAYING IN

I dag er en slik dag der jeg bare nyyyyter å være innendørs. Ute er det grått og regnet plasker, inne er det god stemning med deilig te, friske blomster og happy songs på øret. Kunsten å kose seg er noe jeg er god på. Og akkurat dette med #JOSI, «Joy of staying in», det synes jeg du skal ta med deg inn i ferien. Ikke få dårlig samvittighet hvis du velger å være inne en solværsdag, kjenn etter hva du har lyst til og hva du trenger – og gjør det! Hvis du heller vil ligge inn og se på Netflix en hel dag, enn å dra på stranda – ja da gjør du det. Hvis du heller vil ta deg en løpetur i skogen enn å støvsuge leiligheten – do it! I sommer legger vi bort den dårlige samvittigheten.

Har du forresten lyst til å teste en digg te? «Boost» teen, fra Teministeriet sin Ayurveda Holistic Care serie, er min favoritt akkurat nå. Den inneholder blant annet ananas, sitrongress, rosa pepper, chili og ingefær – skikkelig digg!