Streets of Budapest

DET RUSTIKKE MØTER STREET ART

Noe av det beste jeg vet når jeg kommer til en ny by, er å knyte på seg joggeskoene og oppdage byen til fots. Tråle byen på kryss og tvers, stoppe innom en koselig liten kafe, oppdage steder du aldri hadde kommet over ellers. De siste dagene har jeg vært i Budapest, og litt av turen skal dere få være med på!

Vi bodde rett i nærheten av det gamle Jødiske kvartalet – en fascinerende del av byen der nydelige rustikke bygninger møter gatekunst.

En ting jeg falt for med en gang er hvordan du finner små fine parker, grønne trær og beplantning over alt i byen.

Patina og lag på lag med flassende maling – det har en egen sjarm som jeg aldri ser meg lei av!

Hvis du er glad i gatekunst, så er området fra det Jødiske kvartalet og 7.distrikt og ned til elven et fint område å gå på skattejakt.

Mer av Budapest får dere se om litt – blant annet det som går for å være verdens vakreste kafe!