PURE GOOD VIBES ONLY

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

MITT BADEKAR ER FYLT MED BALLONGER!

Det er ekstra god stemning på badet mitt om dagen for det var ikke bare stuen som ble fylt med ballonger da jeg ble overrasket med bursdagsfest i helgen! Akkurat nå bugner badekaret mitt over med hvite ballongskyer og jeg elsker det! Umulig å ikke trekke på smilebåndet når man står opp og gnir søvnen ut av øynene på morgenkvisten.

Det blir happy hjemmespa her i kveld! Jeg bytter ballongene ut med deilige badebomber i ett par timer. Mye stress og lange dager tærer på og ett varmt karbad er for meg den ultimate bliss. En halvtime uforstyrret mens jeg hører på en pod og dupper i velduftende badevann. Heaven!

Og ballongene skal tilbake etter at jeg har lånt badekaret for litt self care. For så mye positive vibber som de lager gir de påfyll av good vibes til sjelen og!

Og om du har badekar så anbefaler jeg deg å teste badebombene mine! Jeg kan ikke bade uten! De gjør badevannet ekstra mykt og er beriket med nærende essenser og mykgjørende ingredienser som etterlater huden myk og forfrisket.

Fyll badekaret med varmt vann. Slipp badebomben forsiktig ned i badet. Len deg tilbake, slapp av og nyt. Skyll badekaret godt etter bruk med rent, varmt vann. Du finner badebombene min i alle Vita butikker i hele landet og her.