Piña Colada Skrubb

LAG DIN EGEN SOMMERSRUBB

Selv om det ikke er helt badetemperaturer enda, så er det fint å begynne å klargjøre kroppen for litt tid i solen. Denne skrubben er så sommerlig som den får blitt – den inneholder nemlig både ananas og kokos. Rett og slett en piña colada i skrubbvariant. Ananas er jo proppfull av enzymet bromelain som har en peelende effekt, og sammen med skrubbende korn så får huden en skikkelig vårrengjøring.

For å lage denne skrubben så trenger du ananas, kokosmasse, kokosolje og brunt sukker. Fjern skallet fra ananasen og del opp i biter – bruk deretter en stavmikser eller blender og lag en jevn masse av ananasen. Rør inn en spiseskje kokosolje. Deretter blander du i kokosmasse og brunt sukker – jo mer brunt sukker du bruker, jo grovere blir skrubben.

Deretter er det bare å sette på favorittspillelista på badet, smøre deg inn med skrubben og la den virke. Siden enzymene i ananasen peeler huden uten at du trenger å skrubbe, så lar du blandingen sitte på en god stund – gjerne 15-20 minutter. Ta en deilig hårkur og en ansiktsmaske samtidig. Når det nærmer seg tid for å skylle av skrubben så kan du gi kroppen en rask runde med massasje, slik at kornene i skrubben får gjøre jobben sin. Skyll av og smør deg inn med din deiligste body lotion.