Hello Instant Miracle

SI HEI TIL DIN NYE BESTEVENN I BADEROMSHYLLEN!

I dag slippes den første nyheten i en helt ny produktserie fra Skin Camilla Pihl! Instant Miracle heter serien og det aller første produktet vi er så stolte av, Instant Miracle Ginseng Super Peel! En effektiv peeling til ansiktet helt uten korn som fjerner døde hudceller på 1-2-3!

Så hva er så spesielt med en peeling tenker kanskje du? Den unike formuleringen fjerner effektivt og umiddelbart døde hudceller. Påfør peelingen på tørr renset hud og masser produktet inn i huden i ca 30 sekunder. Huden etterlates frisk og synlig renset, super myk og med en glødende utstråling.  Den effektfulle formulering gjør at produktet brukes kun én gang i uken.

Instant Miracle Ginseng Super Peel etterlater huden frisk og synlig renset, super myk og med en glødende utstråling! Heelt magisk!

 

Du finner produktet i alle VITA butikker i hele landet og på vita.no.