Cheers to the weekend

DET ER FREDAG, DET ER TID FOR NOLO-DRINK

Det er hyggelig at solen har bestemt deg for å titte litt frem i dag, da passer det enda bedre med en frisk sommerdrikk! Denne ukens NOLO-drink er en innertier for deg som liker syrlige, grønn epler. La oss kalle den «Apple on the Rocks».

For å lage et par «Apple on the Rocks» trenger du:

– 4 grønne epler

– Seedlip Garden 108 Herbal (en alkoholfri gin du kan kjøpe på Vinmonopolet)

– Tonic Water

– Masse isbiter

Start med å lage juice av eplene i en juicemaskin, la det være igjen noen få epleskiver til å legge i glasset som pynt. Fyll glassene med isbiter, legg oppi epleskivene og hell oppi eplejuicen. Deretter fyller du på med Seedlip, blandingsforholdet er cirka 2/3 eplejuice og 1/3 Seedlip. Topp med litt Tonic water for å få litt spruddel.

Mmmmmm…jeg tar gjerne en til jeg!