Self care in 12 steps

12 TING VERDT Å HUSKE PÅ

Det er litt rart å tenke på, men vi har ofte full kontroll på batteristatusten på mobilen vår, men er langt fra så flinke til å sørge for at vi selv får tid til å hente oss inn igjen og ladet opp. Nå er vi halvveis i 2019 allerede, og det er på tide å ta en liten statusrapport for seg selv. Hva var ønskene dine for året, og hvordan ligger du ann så langt? Bruk sommeren godt til å lade batterier, sette deg noen mål for resten av året – men mest av alt, legge til rette for at du skal ta ekstra godt vare på deg selv resten av året. «Be kind to yourself and then let your kindness fill the world».

 1. Hvis det føles feil, ikke gjør det.
 2. Stol på magefølelsen og instinktene dine.
 3. Si hva du mener! Vær ærlig, men vis respekt.
 4. Ikke gjør ting bare for å please andre.
 5. Aldri snakk nedsettende om deg selv.
 6. Ikke vær redd for å si nei. Og ikke vær redd for å si ja!
 7. Vær snill med seg selv.
 8. Gi deg selv belønning for tingene du oppnår.
 9. Gi slipp på de tingene du ikke kan kontrollere.
 10. Hold deg unna drama og negativitet.
 11. Tør å elske.
 12. Aldri gi opp drømmene dine.