Iced coconut coffee

IT’S VEGAN & RIDICULOUSLY GOOD

Sommer er lik iskaffe (selv om det ikke føles helt som sommer ute i dag). Og denne veganske iskaffen er helt tullete god. Siden vi har brukt kokosmelk, så har den akkurat passe med friskhet og sødme – en skikkelig sommerfavoritt vi kommer til å drikke hele sommeren!

Vil du teste ut vår iskaffe med kokos? Da trenger du følgende:

– Kokosmelk (av typen på kartong, ikke den hermetiske litt tykkere typen)

 – Espressoshot

– Alpro sin Cuisine Soya (et alternativ til kremfløte)

– Masse isbiter

Start med å lage en espressoshot og la denne avkjøle seg. Bland espressoen med kokosmelk. Fyll et glass med isbiter og hell oppi blandingen. Visp litt av Alpro sin kremfløteerstatning, Cuisine Soya, og topp iskaffen med denne kremen. Hvis du foretrekker det søtere, så kan du selvfølgelig tilsette søtning, men vi synes at kokosmelken gir så god og søt smak at det ikke er nødvendig.