My get ready for a party kit

MY PARTY PREPPING ESSENTIALS

Før hver eneste fest eller store anledning er SKIN CAMILLA PIHL 24 K GOLD COLLAGEN PADS  min go to quick fix! De strammer opp huden rundt øynene og hvisker ut de små linjene mine på 1-2-3. – Og de er like perfekte dagen etter en lang natt på dansegulvet  Ett lite tips: Putt de i kjøleskapet over natten, legg de under øynene og puffy eyes forsvinner på 1-2-3, og det ser ut som om du har sovet noen timer mer enn hva sannheten er. Med andre ord, like geniale etter en fest som før!

Før Elle festen i går bruket jeg min BODY BRONZING OIL på armene. Oljen gir ett ett fantastisk fint skimmer til kroppen og inneholder en unik blanding av naturlige oljer, og nærende vitaminer. Shimmeret i oljen er laget av mica som er plastfri glitter så den kan trygt vaskes av i dusjen uten at den skader miljøet eller dyrelivet i havet.

Min absolutte favoritt når jeg skal gå i kjoler!  SKIN CAMILLA PIHL TINTED BODYLOTION! En bodylotion med farge som funker som en foundation / BB Cream for bena dine. Den jevner ut hudtonen og dekker blodkar, nupper og gir bena en fin og jevn glød. Du kan si den funker som en gjennomsiktig strømpebukse til bena dine da den jevner ut hudtonen samtidig som den gir fuktighet. Jeg ELSKER dette produktet!

Jeg tør påstå at jeg har laget verdens beste leppepomade! SKIN CAMILLA PIHL ULTRA MOISTURIZING LIP BALM   Reparerer, mykgjør og smelter inn i leppene og har ett deilig hint av mint! Og så og si det eneste jeg bruker på leppene mine hver eneste dag!