Alltid med på ferie

PREPPING MY SKIN FOR THE SUN

Denne tuben har vært med i kofferten når jeg har reist på solferie de siste årene, Tan Accelerator fra The Organic Pharmacy. Den lette gelekremen inneholder blant annet aloe vera som gir masse fukt og ingredienser som prepper huden for tid i solen. Kapi Kacchu ekstrakt og melanin er to av ingrediensene som skal sørge for at brunfargen blir dypere og mer varig.

Selve gelekremen har en bronzeaktig farge med bittelitt shimmer, som gir en fin, frisk glød til huden. Det føles alltid litt freshere å gi bleke legger og kropp litt glow når man skal tilbringe mye tid i sommerklær. Også lukter denne kremen helt tullete godt, hadde lukten kommet som parfyme så hadde jeg stått først i køen! Men du, alltid husk solkrem da – dette er ikke et produkt med faktor, men en liten boost for huden før du skal tilbringe tid i solen.