Strandnellik & French Vogue

SI HEI TIL ARMERIA MARITIMA ARVI

I dag begynner jeg dagen med å nyte bittelitt sol på terrassen. Akkurat nå er det to ting som pryder bordet på terrassen – en ny favorittplante og den franske utgaven av Vogue. Noen ganger så faller man pladask, det skjedde da jeg kom over denne fine potteplanten. Eller, det er egentlig ikke en potteplante – men en staude. Den heter Armeria Maritima Arvi, eller strandnellik om du vil. Jeg kan egentlig ikke huske å ha sett en slik før! Men sjansen er vel egentlig ganske stor for at jeg har sett den, for den vokser langs kysten her i Norge, men da som oftest med lilla blomster. En annen fantastisk fin ting er den siste utgaven av franske Vogue – den bør du ta med deg hjem! Selv om jeg ikke kan fransk, så er det sjelden jeg finner så mye inspo mellom to permer – magnifique rett og slett!

Synes den gjorde seg veldig fint som potteplante jeg! Den skal få stå i en kurv ute på terrassen i sommer, så kanskje jeg planter den i et bedd når høsten begynner å nærme seg.