Cheers to the weekend

CLASSIC BELLINI WITH A TWIST 

Hei fine folk og god fredag! Lyst på en smak av Venezia? Da bør du teste ut denne friske og herlige fredagsdrinken. En klassisk Bellini med hvit fersken og pasjonsfrukt. Smaker rett og slett helt nydelig!

THIS IS WHAT YOU NEED:

Hvit fersken
Pasjonsfrukt
Schweppes mint & lime

Start med å skrelle 4 hvite fersken og ta ut fruktkjøttet fra 2 pasjonsfrukt. og putt i en blender sammen med ca 3 dl Schweppes mint & lime. Blend til blandingen er helt klumpefri. Drinken lagde jeg litt på slump, så smak deg gjerne til, du smaker fort om du trenger litt mer fersken eller pasjonsfrukt. Finn frem en sil å sil drinken. Server i noen fine glass med masse isbiter. Topp det hele med litt mer Schweppes!

Med litt italiensk musikk på høyttaleren og deilig ettermiddagssol som varmer på balkongen blir det helt perfekt.

Nyt helgen og pinsen!