Cookies & red lips

DET ENESTE RETTE PÅ EN DAG SOM DETTE

Når det er så ko-ko vær som i dag, så er røde lepper den perfekte oppmuntringen. Og når jeg tillegg kommer over en superenkel og ganske sunn oppskrift på cookies på instagram, ja da var det bare å slenge seg rundt. På under en halvtime så var nybakte, digge cookies klare.

Har du lyst til å slenge sammen noen enkle, sunne cookies i dag og? Oppskriften fant jeg hos @rawclarityfilippa og den var som følgende: Miks 2,5 dl havregryn, 1 dl peanøttsmør, 2 modne bananer, en liten klype himalayasalt og litt mørk sjokolade (sjokoladeknupper, eller opphakket sjokoladeplate) i en blender og bland til du får en jevn, seig masse. Bruk spiseskjeer og legg klatter med deig på en bakepapirkledd stekeplate. Klem klattene litt ned med skjeen og form som en cookie – det gjør ikke noe om de er litt rustikke. Stek i cirka 12 minutter på 180 grader.

Veldig enkelt, veldig godt!

Og den her, det er favoritten når det kommer til røde lepper – Color Riche i fargen 115 Rouge Coral fra L’Oréal. En frisk rødfarge som går litt mor oransje, en perfekt farge for sommeren. Og jeg liker best en veldig nedtonet look når jeg har røde lepper, gjerne usminket ellers og et avslappet antrekk med jeans.