Verdens søteste bruschetta

DISK OPP MED MARIHØNE-BRUSCHETTA

Vi tør påstå at dette er verdens søteste bruschetta! Ekstasen var i hvert fall til å ta og føle på når vi kommer over bruschetta med übersøte tomatmarihøner på instagramkontoen @hellolunchlady.

Og vi var ikke sene om å teste ut disse selv! Har du lyst til lage disse og? Da trenger du følgende: baguetter eller brød (det kan gjerne være litt tørt, siden det skal toastes), små tomater, sorte oliven, grønn pesto, mozzarella, basilikum og balsamico glaze.

Skjær brødet i skiver og toast det i en brødrister eller i en stekepanne. Smør et tynt lag med grønn pesto på hver skive, legg deretter på en liten skive mozzarella og et basilikumblad. Del små tomater i to, og skjær deretter et hakk i hver halvdel. Dander tomaten fint på toasten og legg på en halv sort oliven slik at det ser ut som hodet på en marihøne. Deretter kan du helle litt balsamico glaze på en skål og bruke enden på en fyrstikk til å lage små prikker på tomaten. Og der har du verdens søteste bruschetta – as simple as that!

Man må jo bare smile av disse!