En litt grønnere start på dagen

HVORDAN FÅ VANLIG APPELSINJUICE TIL Å BLI GRØNNERE OG SUNNERE PÅ 1-2-3

Hvordan forvandle ferskpresset appelsinjuice til å bli enda mer proppfull av gode vitaminer og næring, og likevel beholde den gode smaken? Tilsett spinat! Det er ett av mine beste helse hacks, både fordi det smaker godt, er enkelt og gjør godt for kroppen!

Mørkegrønne bladgrønnsaker som spinat er fantastisk for kroppen, men jeg synes det kan være vanskelig å bruke det ofte nok i maten jeg spiser og lager. Derfor liker jeg å tilsette det i glasset mitt med appelsinjuice.

Hell ferskpresset appelsinjuice i en blender og tilsett fersk spinat. Blend det hele sammen til du har en grønn og fin juice.

Enkelt lite tips for å gjøre hverdagen litt grønnere, også trenger du ikke en juicemaskin (som noen ganger er litt stress å dra frem på morgenkvisten.)

Jeg har på meg kjole fra Ganni, sko fra Valentino og nettet husker jeg ikke, men tror jeg har kjøpt det i en helsekostbutikk.