Sweet, sour & absolutely yummy

EN SKIKKELIG FRESH TROPISK CURD

Vi elsker både sitron og pasjonsfrukt  – og sammen ble til det helt tullete gode. Her har du oppskriften på en skikkelig smakfull pasjonsfruktcurd! Digg å ha på nybakte scones, vafler, pannekaker, knekkebrød, marengs, is, yoghurt – listen er lang. Og det beste av alt? Denne smaksbomben lager du i en fei!

Du trenger:
3 pasjonsfrukt
Saften av 2 sitroner
50 g usaltet smør
1 dl sukker
4 eggeplommer

Ta frem en kjele og putt i 4 eggeplommer, sukker, saften av sitron og fruktkjøttet fra pasjonsfrukten. Sett på middels varme og la det småputre mens du rører i ca 10 minutter.  Når den har begynt å tykne, tar du kjelen av plata og rører inn usaltet smør. Hell pasjonsfruktcurden over i en fin beholder og la det avkjøles (hvis du klarer å vente da!)

Ah, lover deg at dette blir en favoritt som du kommer til å lage igjen og igjen i sommer!