LOOK DU JOUR 3 juni

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

DESIGNMØTE, MANDAGSMØTE OG PLANLEGGING

Mandagen startet som vanlig med fine camillapihl.no gjengen og mandagsmøte hvor vi har planlagt ukens fine innlegg og laget en plan for sommeren.  Deretter dro jeg til CAMILLA PIHL WEAR for å titte på (noen helt AMAZING) samples til SS 20 kolleksjonen og litt prøving av diverse plagg. Vi skal på messe i København med klærne og jeg er så stolt og gleder meg sååå mye til å vise den frem. Også jobbes det med planlegging av høst og vinterkolleksjonen. Kampanjen skal klargjøres bilder til nettbutikken skal tas og mye annet som krever planlegging og godt team work! Med andre ord, mandagen starte med ett BANG! -Og jeg elsker det!

Jeg har på meg sneakers fra Acne, gamle bukser fra Zara og Yang shirt fra eget merke. Du finner den her.