A touch of SPA at home

-innlegget inneholder reklame for egne merkevarer-

TA MED HUDPLEIERTRIKSET HJEM TIL EGEN RUTINE

Det er noe helt spesielt med litt egentid hos hudpleier, fotpleier eller litt massasje på et SPA. Det å bli tatt litt ekstra vare på, og dullet litt med. Det er nesten så man kjenner pulsen senke seg et par hakk bare på tanken. Og har man mulighet, så synes jeg man kan unne seg en time med self care fra tid til annen. Om det er en lekker pedikyr før sommerferien, eller en avslappende massasje etter en litt hektisk periode.

Men det er også noen små triks man kan ta med seg hjem, og gjøre selv i sin egen rutine. En liten lyxig ting jeg har blitt glad i, er å påføre fuktighetsmaskene mine med en myk, deilig sminkekost. Akkurat slik som mange hudpleiere gjør! Jeg har en egen sminkekost som jeg kun bruker til dette. Det føles litt ekstra deilig å ta ansiktsmaske med dette lille ritualet – prøv det selv da vel!