Ny podcast på øret

HVILKET STJERNETEGN ER DU? 

Helt fra jeg var liten har jeg syntes det har vært sjukt spennende med stjernetegn og astrologi. Jeg lånte bøker av mormoren min og kunne sitte flere timer å lese om de forskjellige stjernetegnene. Er du interessert i å lære litt mer om ditt eget stjernetegn eller tegnet til noen du er glad i, kan du starte å lytte til den danske podcasten Astropod. Hver måned tar de for seg månedens tegn og tegnets egenskaper.

Astrologi og andre spirituelle saker er kanskje ikke for alle, men Marianne Gellert og Amalie Bendixen snakker om astrologi på en veldig fin måte som gjør det lett å henge med uten at det blir for svevende. Og latteren sitter løst – så det kan være ganske så underholdende til tider!

Og vi må si vi ble ganske overrasket over hvor godt vi kjente oss igjen i våre egne stjernetegn!