Franske vibber i bakgården

VACATION VIBES OG DIGGE PRODUKTER PÅ EN ONSDAG

Vi er så heldige som har en frodig, deilig bakgård rett utenfor kontoret vårt. Og nå er det ekstra vakkert der, syrinene blomstrer, det lille magnoliatreet står fortsatt i full blomst og i hvert eneste bedd dukker det opp nye blomster for hver uke som går. Da er det ekstra hyggelig å ta lunsjen ute blant fuglekvitter og duften av syriner. Med nybakte croissanter, noe varmt i koppen og strikk utenpå sommerkjolene (er tross alt ikke så varmt enda!) så ble dette det perfekte lille avbrekket i jobbdagen.

En annen ting vi liker er deilige produkter som bringer litt freshness inn i hverdagen! Dere husker kanskje vi skrev om denne boosteren fra MON|SUN? Vel, nå har den kommet med en lignende variant i sprayform, en deilig forfriskende mist som kan brukes på hele kroppen. Den lukter friskt og sommerlig av sitrus, musk og ingefær. Perfekt å ha med seg i veska når sommeren kommer for fullt, deilig forfriskende på en varm dag! Også inneholder den hyaluronsyre, noe som gir godt med fukt til sommerhuden.

Du kan kjøpe Midday Splash misten for seg selv, eller i et fint lite reisesett sammen med en liten håndkrem og et fresht dusjskum. Vacation Vibes settet kommer i en fin liten tekstilmappe som fint får plass i veska. MON|SUN produktene får du kjøpt hos KICKS. Og frem til 04.juni får du en ekstra hyggelig pris, med 20% på hele MON|SUN sortimentet.

Har du mulighet, så anbefaler vi å ta lunsjen eller middagen utendørs noen ganger denne uka. Det gjør litt ekstra godt både for kropp og sjel og føles litt som en liten miniferie midt i hverdagen!