Hei fine mandag!

HÅPER HELGEN DIN HAR VÆRT MAGISK FIN

Håper dere alle har hatt en magisk fin helg! Jeg har brukt helgen på å ommøblere/fikse terrassen (må kjøpe inn litt nye planter til uken), spist sjokolade croissanter, gjort ferdig et moodboard og en ideskisse til et nytt spennende prosjekt. Sittet litt i solen når den har tittet frem og bladd i utenlandske magasiner skrevet på språk jeg ikke forstår, laget digg pasta, tatt bilder til Camilla Pihl Cosmetics, planlagt neste uke, svart på mailer jeg ikke rakk i forrige uke og tenkt på hva jeg skal ha på meg på Elle festen i juni. (Blir noe fra eget merke!)

Og i dag skal jeg ENDELIG til min kjære frisør. Det er 2 måneder siden sist gang og jeg er bittelitt sjokkert over hvor mange grå hår som gjemmer seg i etterveksten min. Også liker jeg det litt også. Jeg har nemlig planer om å bli en eldre kvinne med superfin sølvgrå/hvit manke så dette lover bra!

Også liker jeg å ta med meg et mantra inn i en ny uke. Her er mitt som skal motiver meg til å ta fatt på trening igjen.
«Exercise because you love your body, not because you hate it!»

Ønsker dere alle en magisk fin uke!

Jeg har på meg skinnjakke og boots fra Ganni, gammelt silkeskjerf fra H&M, halskjede fra Vintage Bar, jeans fra Tomorrow Denim og t-shirt fra eget merke CAMILLA PIHL /reklame/