Things I like no 89

GULE HAVAIANAS OG TOON BLAST PÅ MOBILEN

Kanskje litt tidlig å rusle rundt i Havaianas, men jeg har nettopp kjøpt meg noen nye gule fine og klarer ikke å la de ligge å vente i skapet på varmere dager. Og jeg elsker at de er gule! For jeg synes disse klassiske flip floppene skal ha litt farge, at det er det som gjør de fine. Har kjøpt meg ett par lavendel fargede og som jeg elsker! De kommer fra Gina Tricot X Havaianas sin kolleksjon som jeg elsker!

Jeg elsker og Toon Blast! Hva er det tenker du? Skikkelig gøy spill på mobilen, og jeg må nesten komme med en warning for man blir sjukt hekta! Sånn hekta at jeg nå sitter og spiller turneringer. Lol! Men, på ett merkelig vis synes jeg det er skikkelig avslappende for når jeg sitter og spiller kan jeg ikke bruke mobilen til å sjekke mail og jobbe. Så ja, jeg elsker det!

Jeg har på meg gule Havaianas, jeans fra Tom Wood, jakke fra Ganni og genser fra eget CAMILLA PIHL klesmerke /reklame/