Houseplant of the week

SI HEI TIL MEDINILLA MAGNIFICA 

Fin blomst med fint navn! Hver gang denne planten har sneket seg inn i mine instastories har det kommet spørsmål om hvilken plante det er. Det er en Medinilla Magnifica, eller prakt Medinilla som den også blir kalt. Den har rosa fine blomster som blomstrer i en evighet. Tror mine har sett ut slik som dette i noen måneder!

Så hvordan skal du behandle den for at den skal ha det fint hos deg?  Den trives best på lyse steder i lett fuktig jord og ikke for vått. Og unngå direkte sollys. Og når den blomstrer blir den litt ekstra tørst, men ikke la jorden bli for bløt over lenger tid når du vanner den.

Jeg tror kanskje den liker små rusleturer i nabolaget også.

Jeg kjøpte min på Plantasjen for en stund tilbake, men tipper du kan finne den flere steder også.

Og til dere som lurer på hva jeg har på meg. Kjole fra Love Lolita, skinnjakke og boots fra Ganni.